Benjo Kellerman flikt het opnieuw en rijdt Le Touquet uit

 In Geen categorie

De 52-jarige Quad-rijder Benjo Kellerman is er ook dit jaar in geslaagd om de wedstrijd in Le Touquet tot een goed einde te brengen.

Afgelopen donderdag vertrok het team naar Frankrijk waar op vrijdag de quad werd aangeboden voor de keuring en deze met vlag en wimpel doorstond.

Op zaterdag stond de race op het programma en samen met zijn teamgenoot Rene van Eerd wist Benjo zichzelf 3 plaatsen te verbeteren ten opzichte van de wedstrijd van vorig jaar. Het team van Kellerman kwam op 3 ronden achterstand van de winnaar, Jeremie Warnia, als 179ste over de streep en waren hiermee het twintigste team in de uitslag.

Kellerman vond de wedstrijd van dit jaar zwaarder dan de wedstrijd van 2016. ‘’Er lagen dit jaar veel meer knippen in het circuit en veel meer bochten,’’ aldus een moegestreden quadcoureur die zijn spieren vandaag vast en zeker gevoeld zal hebben. Al met al kan Benjo na deze loodzware wedstrijd niet meer dan tevreden zijn met dit resultaat want het belangrijkste doel, het uitrijden, is gelukt.

Deze prestatie was niet mogelijk zonder Benjo zijn sponsoren: Van Opzeeland techniek, Supair Service, DV Racing, Greve Banden, Semtrade, Paul Aldenkamp en Hein Vanhoutte- en Wegenbouw Kortrijk zij worden daarom ook enorm bedankt voor hun bijdrage.