10 april is er weer een quad training gepland bij Crossbaan Berghem. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! De training is van 11:00 tot 17:00 uur.

We gaan trainen in twee, nader te bepalen, groepen groep A traint van 11:00 tot 13:45 en groep B traint van 14:00 tot 16:45. Hierover wordt elke rijder nog geïnformeerd. De trainers zijn Benjo Kellerman en Kelly Verbraeken. De kantine is gesloten maar de toiletten zijn geopend. Bij voorkeur één en uiterlijk twee begeleiders per rijder.

Inbegrepen in de prijs (€ 85,-) is het vrij rijden (voor-, na- en tijdens de training in de pauzes) op de grote baan. De training vindt plaats op de jeugd baan. Je mag alleen meedoen aan de training indien je een betaalbewijs hebt (vooraf betalen).

Vanzelfsprekend is toch nog steeds het in acht houden van de dan geldende Corona-regels. Kellerman Quad Training is niet verantwoordelijk voor deelnemers of begeleiders die zich niet aan de geldende voorschriften houdt.

Let op! Deze training is volgeboekt. Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste ontwikkelingen en nieuwe trainingen.