Quad rijvaardigheidstraining bij Defensie

 In Quad training

Kellerman Quads Training heeft onlangs samen met Ingo ten Vregelaar twee trainingsdagen verzorgd voor defensie, afdeling operationeel onderzoek / technologie / afdeling techniek / materieellogistiek commando land. De dagen, die gehouden werden op het circuit van Arnhem en op de Leusderheide, werden benut om de beproevers meer vaardigheden te geven op het gebied van quad rijden. De afdeling operationeel onderzoek is gespecialiseerd in het testen van (prototype) voertuigen op operationeel gebruik en geeft mede een advies binnen Defensie over de mogelijk aan te schaffen quads.

Voor defensie is het van essentieel belang dat haar militairen hier goed mee uit de voeten kunnen. Kellerman Quadtraining en ten Vregelaar zijn op de twee opleidingsdagen flink in de weer geweest en samen hebben ze goede progressie geboekt! Op de locaties in Arnhem en Leusden hebben we veel gedaan en konden we echt inspelen op het gebied waar verbetering nodig was. Door de tijd die we er in gestoken hebben, was de progressie na de twee dagen duidelijk zichtbaar en hierdoor kunnen we tevreden terug blikken.

Projectleider Operationele Proeven: ’Het was een hele goede cursus en voor ons een hele leuke ervaring. Er werd op een prettige en professionele manier les gegeven en er werd echt rekening gehouden met het niveau wat stap voor stap werd opgebouwd. Ik ben zeer tevreden met het niveau dat is bereikt en nu kunnen ze op een goede manier de aankomende quads testen en vergelijken met de quads waar ze tijdens de training mee hebben gereden als basis.’

Na afloop van de training hebben de defensiemedewerkers van Kellerman Quads Training een certificaat ontvangen voor deelname aan de rijvaardigheidstraining.