QUAD RIJVAARDIGHEIDSTRAININGEN

K.N.M.V. Gecertificeerd Quad MX Instructeur (Koninklijke Nederlandse Motorsport Vereniging) Benjo Kellerman, Niveau 2 (MT-2) geeft wekelijkse rijtrainingen om je quad rijvaardigheden te leren, verbeteren of naar wedstrijdniveau te brengen. Coureurs maar ook chauffeurs over de hele wereld hebben een training gevolgd bij KELLERMAN QUAD TRAINING, maar ook defensie en andere overheidsmissies maken gebruik van de expertise van KELLERMAN QUAD TRAINING.

Training: Een trainingsprogramma voor het correct quad rijden bestaat uit verschillende aspecten, maar is altijd gericht op de individuele deelnemer. Basistraining is het begin van het programma, omdat het de sleutel tot succes is. Een goede basistraining biedt de mogelijkheid om in de toekomst in elke situatie een betere controle over uw quad te krijgen. Naast deze methode is er voldoende oefening voor de volgende trainingsfase om op basis hiervan beter te kunnen rijden en indien nodig sneller te kunnen rijden. Zo veilig mogelijk natuurlijk.

Mijn naam is Benjo Kellerman, een professionele Quad MX trainer en gecertificeerd volgens de eisen van de K.N.M.V. (Koninklijke Nederlandse Motorsport Vereniging). Niveau 2. (MT-2)

Het doel van deze brief is om u kennis te laten maken met de KELLERMAN QUAD TRAINING die geschikt is voor uw organisatie.

Coureurs, chauffeurs en particulieren over de hele wereld hebben al trainingen van KELLERMAN QUAD TRAININGS gevolgd, maar ook defensie en andere overheidsmissies maken gebruik van de expertise van KELLERMAN QUAD TRAININGS. Dit om hun personeel een goede training te geven op de quads waar zij mee werken. Hoewel we in kleine groepen trainen, hebben alle trainingen een individuele aanpak.

Opleidingsprogramma’s: Er zijn veel mogelijkheden om uw medewerkers de juiste opleiding te geven. Na een toelatingsgesprek en beoordeling van de ambities wordt een individueel plan ontwikkeld. Het doel van alle trainingen is om deelnemers te trainen in basistechnieken en/of aanvullende technieken. Oftewel spannend, uitdagend, persoonlijk, maar vooral functioneel.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met mij op