Quadtraining in Berghem op 11 juli

 In Quad training

11 juli is er weer een quad training gepland bij Crossbaan Berghem. Er zijn nog slechts drie plekken beschikbaar! De training is van 11:00 tot 17:00 uur.

We gaan op 11 juli trainen in twee, nader te bepalen, groepen. Hierover wordt elke rijder nog geïnformeerd. De trainers zijn Ricardo Phoelich, Benjo Kellerman en Kelly Verbraeken. De kantine en toiletten zijn geopend en er is geen limiet meer op het aantal begeleiders.

Inbegrepen in de prijs (€ 85,-) is het vrij rijden (voor-, na- en tijdens de training in de pauzes) op de grote baan. De training vindt plaats op de jeugd baan. Je mag alleen meedoen aan de training indien je een betaalbewijs hebt (vooraf betalen).

Vanzelfsprekend is toch nog steeds het in acht houden van de dan geldende Corona-regels. Kellerman Quad Training is niet verantwoordelijk voor deelnemers of begeleiders die zich niet aan de geldende voorschriften houdt.

Fotograaf Ed Bulk Sportfotografie maakt foto’s en er worden opnames gemaakt met een drone. Het opgenomen materiaal is via Kellerman Quad Training op te vragen na de training.

Mocht u geïnteresseerd om deel te nemen, neem dan van tevoren contact met ons op!

E-mailadres: benjokellerman@gmail.com
Tel.nummer: 0653159769