VP Racing 38ste in goed verlopen Pont de Vaux

 In Geen categorie

Benjo Kellerman en Hugo de Vries van DV Racing zijn in Pont de Vaux op een achtendertigste plaats over de finish gekomen. Na wat pech in de tijdtraining kwamen ze in de manches vanaf een 68ste plaats goed terug naar voren en wisten er na twee zware manches een mooie 38ste plaats uit te halen.

Het grote quadevenement Pont de Vaux was ook dit jaar weer een groot succes. Benjo reed hier samen met Hugo de Vries. Het weekend begon op vrijdag niet helemaal naar wens want door een niet werkende transponder, een kapotte startmotor en een gebroken achteras kwamen ze in de tijdtraining niet verder dan een 68ste tijd.

In de eerste manche op zaterdag ging het lekker en wisten Benjo en Hugo zich flink op te werken naar voren en kwamen op een 43ste plaats over de finish.

Op zondag was het bewolkt maar gelukkig droog toen ze van start gingen. Hier kwam echter snel verandering in want door een goede regenbui was het even flink glijden. Met beide rijders ging het rijden lekker en nadat Hugo het laatste half uur vol maakte, kwamen ze van de 82 deelnemers op een 38ste plaats over de finish.